Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fade to Black

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205265EAN: 6415750025113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

On­pas tylsä ni­mi elo­ku­val­la.

On­pas tylsä ni­mi elo­ku­val­la. Pal­jon pa­rem­pi oli­si ”Or­son Wel­le­sin seik­kai­lut Roo­mas­sa, siinä toi­ses­sa jae­tus­sa kau­pun­gis­sa”. Elo­ku­va­fa­ne­ja ai­na­kin ai­kan­sa in­nos­ta­va ta­ri­na ker­too ural­laan syök­sy­kier­tee­seen jou­tu­nees­ta ja jo li­ho­mis­tai­pu­muk­sis­taan kär­sivästä le­gen­das­ta, jo­ka saa­puu Ci­ne­cit­tan stu­dioil­le te­kemään his­to­rial­lias­ta b-e­lo­ku­vaa. It­se ku­vauk­sia mie­len­kiin­toi­sem­mak­si osoit­tau­tu­vat ikui­sen kau­pun­gin nai­set ja pai­kal­li­nen po­liit­ti­nen at­mosfää­ri.
K­ris­til­lis­de­mok­raat­tien 40-vuot­ta kestävä val­ta­kau­si on al­ka­mas­sa. Vuon­na 1948 ita­lia­lai­set vielä muis­ti­vat, kuin­ka sil­loi­sen pai­kal­li­sen ko­koo­muk­sen ri­veistä puo­let täyt­tyi edel­lispäivän fa­sis­teis­ta. Ve­ren­ma­kui­nen ar­kielämä pi­ristää muu­ten ta­va­no­mais­ta tril­le­riä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi ääniraitaa. Ekstroissa 19 min. haastattellut, 7 min. ylijäämäkuvaa ja traileri. Väärä kuvasuhden takakannessa. (PS)
28/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy