Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

SOS – Screw on the Screen

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 1975Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: Viva Erotica 2019 
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kan­sa me­nes­tys­ros­ka­leh­tiin lu­keu­tu­nut Sc­rew Ma­ga­zi­ne jul­kais­tiin myös liik­ku­vas­sa muo­dos­sa.

Ai­kan­sa me­nes­tys­ros­ka­leh­tiin lu­keu­tu­nut Sc­rew Ma­ga­zi­ne (1968-2003) jul­kais­tiin myös liik­ku­vas­sa muo­dos­sa. Lop­pu­tu­los on hu­pai­san päämäärä­tie­do­ton exp­loi­taa­tio-o­pe­tus­vi­deo­kol­laa­si, jo­ka se­ka­vuu­des­saan sai­si jo­pa it­sensä Pert­ti Pa­sa­sen pään pyöräl­le. Rin­nas­tus ei ole tuu­les­ta tem­mat­tu. Mikä­li mai­nit­tu Pa­sa­nen oli­si saa­nut to­teut­taa to­del­li­sia in­to­hi­mo­jaan, tältä kan­kaal­la var­mas­ti oli­si näyttä­nyt. Irs­tai­lun ja so­vi­nis­ti­sen maail­man­kat­so­muk­sen määrä on mo­lem­mis­sa va­kio.
Viih­dear­voil­taan yllättävän kor­keal­le ko­hon­nut­ta elo­ku­vaa sai to­dis­taa Vi­va Ero­ti­ca -fes­ti­vaa­lin yh­tey­dessä huh­ti­kuus­sa 2019. Elo­ku­va esi­tet­tiin ruot­sin­kie­li­sin teks­ti­tyk­sin. Tämä osoit­ta­nee kum­ma­jai­sen pääs­seen län­si­naa­pu­ris­sam­me jon­kin­lai­seen teat­te­ri­le­vi­tyk­seen. Se on kult­tuu­ris­ta roh­keut­ta jos jo­kin. (VA)
06/05/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Kappas.

Nyt ei näemmä tärppejä löytynyt. Mitä jos tsekkaisit saman genren uusimpia elokuvia?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy