Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Breakfast Club

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92937EAN: 5050582377125

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kult­ti­mai­neen saa­nut dia­lo­gi­pai­not­tei­nen John Hug­hes –d­raa­ma, jo­ka lie­nee yk­si kaik­kien ai­ko­jen yk­sin­ker­tai­sim­mis­ta ja näy­telmämäi­sim­mistä elo­ku­vis­ta.

Kult­ti­mai­neen saa­nut dia­lo­gi­pai­not­tei­nen John Hug­hes –d­raa­ma, jo­ka lie­nee yk­si kaik­kien ai­ko­jen yk­sin­ker­tai­sim­mis­ta ja näy­telmämäi­sim­mistä elo­ku­vis­ta. Se­ka­lai­nen ryhmä nuo­ria hit­saan­tuu yh­teen yh­deksän­tun­ti­sen lauan­taijäl­ki-is­tun­non ai­ka­na. Tänäpäivänä tämä tun­tuu täy­sin yliar­vos­te­tul­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rosoinen, ikäisensä näköinen kuva, joka on kuitenkin tarkkuuden ja väritoiston osalta verrattain hallittu. Kohina on jatkuvaa ja voimakasta, mutta roska pienimuotoista. Muutamaan otteeseen kuva myös tärisee havaittavasti. Ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja kasarimusiikin puhtaasti. Ekstroissa traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy