Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väärentäjä

Die Fälscher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206051EAN: 6420201178294

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 2008 Os­car.-­voit­ta­ja par­haan ul­ko­mai­sen elo­ku­van sar­jas­sa on laa­tu­tuo­tan­toa, vaik­ka suo­ma­lai­set voi­si­vat­kin tun­ne­tus­ta syystä na­ka­ta hap­pa­mia.

Vuo­den 2008 Os­car.-voit­ta­ja par­haan ul­ko­mai­sen elo­ku­van sar­jas­sa on laa­tu­tuo­tan­toa, vaik­ka suo­ma­lai­set voi­si­vat­kin tun­ne­tus­ta syystä na­ka­ta hap­pa­mia. Juu­ta­lai­sai­heet saa­vut­ta­vat to­ki suo­sio­ta Hol­lywoo­dis­sa, mut­ta Vää­rentäjä osaa myös omil­la eh­doil­laan ot­taa yleisönsä.
Nat­sit to­teut­ti­vat toi­sen maail­man­so­dan lo­pul­la maail­man suu­rim­man ra­hanvää­ren­ny­so­pe­raa­tion teh­tail­les­saan pa­ri ker­taa Bri­tan­nian va­luut­ta­va­ran­non ver­ran pun­tia.
Yh­dys­val­tain ta­lout­ta ei pääs­ty yhtä hy­vin hor­jut­ta­maan, kun juu­ta­lai­nen ra­hanvää­rentäjä Sal­ly So­rowitsch ja muut kun­nial­li­sem­mat pai­noa­lan am­mat­ti­lai­set pys­tyivät vii­vyttämään ope­raa­tio­ta. Mie­len­kiin­tois­ta maail­man­his­to­riaa kaik­ki tyyn­ni, mut­ta kat­so­ja saa it­se rat­kais­ta, mitä mui­ta kuin do­ku­mentää­ri­siä mer­ki­tyk­siä elo­ku­val­le voi an­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä on kuvattu mahdollisimman herkälle filmille luonnonvalossa, jotta saavutetaan aikalaispatinaa. Rakeisuus ja kuvakohina alkavat koetella silmiä. Ääniraidat eivät juurikaan hae tilatuntumaa. Ekstroissa 10 min. dokumentti ja 3 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy