Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Teksasin moottorisahamurhaaja – pahan alku

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 03563EAN: 6438044104059

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Al­ku­peräi­sen kau­huk­las­si­kon oh­jaa­ja To­be Hoo­per tuot­ti uu­sin­ta­ver­sion lisäk­si he­ti perään kan­ni­baa­li­per­heen taus­taa va­loit­ta­van elo­ku­van.

Al­ku­peräi­sen kau­huk­las­si­kon oh­jaa­ja To­be Hoo­per tuot­ti uu­sin­ta­ver­sion lisäk­si he­ti perään kan­ni­baa­li­per­heen taus­taa va­loit­ta­van elo­ku­van. Hoo­pe­rin pa­nos­tuk­ses­ta joh­tuen nämä uu­det osat on­nis­tu­vat tyy­li­ta­jui­sem­min kuin yleensä, kun pa­la­taan sa­mal­le mar­jamättääl­le.
On­gel­ma­na on nyt se, että jo al­ku­peräi­nen elo­ku­va an­toi viit­teitä siitä, mistä kaik­ki al­koi: teu­ras­ta­mon sul­ke­mi­nen joh­ti kylän kuo­le­maan, ja ra­vin­nos­sa pi­ti py­syä. Nyt ker­ro­taan nah­kapään syn­tymän sa­lat. Uut­ta on myös se, että hul­lun­ku­ri­sen per­heen pää (Full Me­tal Jac­ke­tin R. Lee Er­mey) op­pi ih­mis­li­han ma­kuun näh­dessään nälkää Ko­rean so­dan rin­ta­mal­la.
Uu­det näyt­te­lijät tun­tu­vat sym­paat­ti­sil­ta, mut­ta ta­pah­tu­mat kul­ke­vat elo­ku­van lop­puo­sas­sa tur­han pal­jon van­han ker­tauk­se­na. Uut­ta on myös se, että vä­ki­val­ta on hy­vin ää­rimmäistä. Al­ku­peräi­sessä elo­ku­vas­sa luo­tet­tiin enemmän oi­keaan, ah­dis­ta­vaan ja yk­sioi­koi­seen poik­ki ja pi­noon -tun­nel­maan

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikäs visuaalinen maailma saa tukea kahdelta hyvin erottelevalta ääniraidalta. Ekstroissa kommenttiraita, 13 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (mm. kolme eri loppua) kommentein, 43 min. dokumentteja ja traileri. Kansiinkin on panostettu:niihin on luotu nahkea, ihmisen kynittyä ihoa muistuttava sormituntuma. (PS)))
19/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy