Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Waterworld

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­mat la­vas­teen­sa­kin ai­koi­naan upot­ta­nut ve­si­puis­to­seik­kai­lu nä­kee Al Go­ren pa­him­mat pai­na­jai­set to­teu­tu­nei­na kun vii­mei­set ih­mi­set asut­ta­vat kel­lu­via ro­mu­kau­pun­ke­ja ja unel­moi­vat kui­vas­ta maas­ta.

O­mat la­vas­teen­sa­kin ai­koi­naan upot­ta­nut ve­si­puis­to­seik­kai­lu nä­kee Al Go­ren pa­him­mat pai­na­jai­set to­teu­tu­nei­na kun vii­mei­set ih­mi­set asut­ta­vat kel­lu­via ro­mu­kau­pun­ke­ja ja unel­moi­vat kui­vas­ta maas­ta. Ke­vin Cost­ner on tyy­tyväi­nen era­kon elämäänsä, mut­ta jou­tuu sil­ti uus­per­heen pääk­si kait­se­maan ko­ko ih­mis­kun­nan koh­ta­loa.
Mai­net­taan pa­rem­pi elo­ku­va tar­joi­lee poi­ka­mais­ta seik­kai­lua oma­peräi­sessä ja vi­suaa­li­ses­ti mie­len­kiin­toi­ses­sa maail­mas­sa. To­ki ko­ko hom­ma muis­tut­taa ai­ka­lail­la Mad Ma­xe­ja ja huu­mo­ri lä­hen­te­lee tuon tuos­ta lap­sel­li­suuk­sia, mut­ta haus­kaa on.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ailahtelee erittäin hyvän ja keskinkertaisen välillä, ollen kuitenkin onneksi pääosin erittäin hyvä. Parhaimmillaan jälki on kirkkaassa päivänvalossa, missä erottuvat jopa juonteet Costnerin auringonpolttamilla kasvoilla. Joissakin tummissa otoksissa ja muutamassa vähäpätöisemmässä päiväotoksessa yksityiskohdat peittyvät lian ja jopa rakeisuudenkin alle. Ääniraita sykkii James Newton Howardin musiikin tahdissa, mutta toimii myös tehosteidensa osalta yhä mukavasti. Ekstroissa traileri SD-muodossa. (IJ)
25/07/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99400EAN: 5050582731835

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy