Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Nope

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ly­myi­levä ava­ruus­raus­ku al­kaa ter­ro­ri­soi­da syrjäistä he­vos­ti­laa jos­sa­kin Hol­lywoo­din to­mui­ses­sa ku­pees­sa.

Ly­myi­levä ava­ruus­raus­ku al­kaa ter­ro­ri­soi­da syrjäistä he­vos­ti­laa jos­sa­kin Hol­lywoo­din to­mui­ses­sa ku­pees­sa. He­vos­mies ja tämän sis­ko saa­vat seu­rak­seen se­ka­lai­sen köö­rin UFO-in­toi­li­joi­ta, jot­ka kaik­ki tart­tu­vat ver­rat­tain sel­kopäi­ses­ti mys­tee­rin rat­ko­mi­seen.
Jor­dan Pee­len (mm. Get Out) hi­das­tem­poi­ses­ti avau­tu­va mys­tee­ri on teh­ty kie­li tiu­kas­ti pos­kes­sa, mut­ta po­ke­ri­naa­ma säi­lyttäen. Kuo­si on kai­kes­sa vähäe­lei­syy­dessään näyttävä ja ta­ri­na omin­ta­kei­sen ar­voi­tuk­sel­li­nen. Sil­ti ko­ko­nai­suus on enemmän hu­pai­san äk­ki­jyrkkä ko­kei­lu kuin täy­si­pai­noi­nen elo­ku­va.

Kuva

Maanläheisesti sävytetty kuva on eksentrisen staattinen ja suurieleinen vistoissaan. Jälki on komean terävää ja vakaata. Myös muutamat ekstraterrestriaaliset erikoistehosteet istuvat tomuiseen ympäristöönsä asettuen johonkin elokuvien Mars hyökkää! ja ID4 väliin kunnianhimoisuudessaan.

Ääni

Rauhallisen pahaenteisesti viritetty ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja laajentuu tilaan hillityin elkein.

Ekstrat

Ekstraton. Tekstitys lainaa tunnin kohdalla pari vuorosanaa ruotsinkieliseltä raidalta. (IJ)
09/02/2023

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.20 & 1.78
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018024458

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy