Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Final Destination 5

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 271530EAN: 5051895090879

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

”If you want blood, you’­ve got it”.

”If you want blood, you’­ve got it”. Kun tämän on kat­so­nut, ei us­kal­la ajaa sil­lal­le, mennä har­ras­ta­maan te­li­ne­voi­mis­te­lua, käydä hie­ro­jal­la tai silmä­la­se­ris­sa. Eikä pal­jon muu­ta.
Huu­mo­ri­sar­ja­ku­vien ja var­hais­ten ko­me­dioi­den pe­rus­ta lepä­si nk. sei­so­vis­sa vit­seissä. Lu­ki­ja tai kat­so­ja tie­si, mitä tu­le­man pitää, mut­ta haus­kin­ta oli seu­ra­ta, mi­ten sii­hen tällä ker­taa pää­dytään. Fi­nal Des­ti­na­tion siir­si kaa­van ma­kaa­be­rei­hin on­net­to­muuk­siin, jois­sa sil­vou­du­taan, kat­kais­taan päitä ja murs­kaan­nu­taan eri­lais­ten esi­nei­den al­le. Nyt tätä on jat­ku­nut jo neljän jat­ko-o­san ver­ran, näemmä. Ja näemmä tämän voi vielä su­ju­vas­ti kat­soa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita miellyttävä, mutta kyseessä ei ole referenssitaso. Ekstroissa 16 vaihtoehtokohtauksia, 6 min. dokumentti ja 12 min. raakakuvan ja lopullisen vertailua. (PS)
11/02/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy