Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard Target

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

1930-­lu­vun Most Dan­ge­rous Ga­me -e­lo­ku­van mo­der­ni kloo­ni.

1930-lu­vun Most Dan­ge­rous Ga­me -e­lo­ku­van mo­der­ni kloo­ni. Ka­pi­ta­lis­min ylin as­te on, kun rik­kaat mak­sa­vat, että saa­vat metsästää köy­hiä.
John Woon Hol­lywood-de­byyt­ti on pu­hut­tua pa­rem­pi, sillä jo­pa Jean-C­lau­de van Dam­me tun­tuu us­kot­ta­val­ta hah­mol­ta täy­sin us­ko­mat­to­mien ta­pah­tu­mien kes­kellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Poikkeuksellisen hyvä ei-anamorfinen letterbox-kuva. Tehokas ääniraita. Tekstit osuvat osittain kuvan alle ja katoavat välillä. Ekstroissa traileri, faktaruutuja ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy