Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Comeback Trail

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018018150

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Erään­lai­nen Kouk­ku­sor­men uu­si tu­le­mi­nen ker­too ta­ri­nan Ö-­luo­kan elo­ku­va­tuot­ta­jis­ta, jot­ka te­ki­sivät mitä vaan py­syäk­seen alal­la.

Erään­lai­nen Kouk­ku­sor­men uu­si tu­le­mi­nen ker­too ta­ri­nan Ö-luo­kan elo­ku­va­tuot­ta­jis­ta, jot­ka te­ki­sivät mitä vaan py­syäk­seen alal­la. Har­mi vaan, että elämän eh­too­puo­lel­le eh­ti­nyt täh­ti (Tom­my Lee Jo­nes) ei vielä ole val­mis ku­mar­ta­maan vii­mei­sen ker­ran par­ras­va­lois­sa.
Teo­rias­sa haus­ka, mut­ta pitkä­ve­tei­ses­ti ta­lu­tet­tu ta­ri­na tun­tuu köm­pelöltä va­lo­ko­piol­ta aiem­mis­ta elo­ku­vis­ta. Näyt­te­lijä­kaar­ti on kui­ten­kin hur­ja: Ro­bert De Ni­ro on mo­nis­sa öl­jyissä pais­tet­tu mus­te­ka­la­mai­nen elämä­ta­pa­tuot­ta­ja, Tom­my Lee Jo­nes uut­ta tu­le­mis­ta ko­ke­va rap­piotäh­ti ja Mor­gan Free­man si­vu­ku­jien kä­ve­levä kas­sa­kaap­pi. Tämä voi­si ol­la haus­ka ja tuo­tan­toar­vot ovat koh­dil­laan, mut­ta lop­pu­tu­los on sil­ti pan­nu­kak­ku.

Kuva

Erinomainen kuva on terävä ja värikylläinen. Periodipatina on ohut, mutta uskottava ja ilme kaikkinensa nätin filmaattinen.

Ääni

Dialogivetoinen ääniraita luottaa miesääniinsä ja luo varovaisesti ambienssia näiden taakse. Puhdas ja yksinkertainen ääniraita ei juuri sykettään nosta, mutta selviää vaihtelevista miljöistään rauhallisen läsnäolevasti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
02/02/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy