Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen keisari

The Last Emperor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yh­deksän Os­ca­ria.

Yh­deksän Os­ca­ria. Pat­sasmäärä saa jäl­keen päin miet­timään, oli­ko suur­tuo­tan­nos­sa enemmän pin­taa kuin poh­jaa. On sil­ti edel­leen upea spek­taak­ke­li, jon­ka aja­tus­poh­ja­kin kan­taa.
Maail­man ylhäi­sin ja al­hai­sin Pu Ji sym­bo­loi ih­mi­sen van­keut­ta elämän kie­mu­rois­sa. Sa­mal­la saa­daan upei­ta nä­ky­miä Kiel­le­tystä kau­pun­gis­ta, jos­sa ai­ka on pysäh­ty­nyt, kun muu­rien ul­ko­puo­lel­la se kiitää kiih­tyväs­ti eteenpäin.
Ber­to­luc­ci leik­kaa su­ju­vas­ti Pu Jin 1950-lu­vun van­ki­laelämästä ja­pa­ni­lais­ten ta­lut­ta­man nuk­ke­kei­sa­rin elämään 1930-1940-lu­vun Mants­hu­rias­sa. Vuo­den 1969 kult­tuu­ri­val­lan­ku­mous kuit­taa ko­ko elämän kier­to­ku­lun.

Kuva, ääni & ekstrat

VHS:n kokokuvana tämä oli surkeaa katseltavaa. DVD:n ei-anamorfinen kuva on välillä upea, mutta miltei kaikki vaakatasot värisevät pahasti. Myös joukkokohtausten ihmismassat elävät. Autorisointi on tehty Ruotsissa.R1:nä yli 218 min ohjaajan versio, jota esitettiin jatkona taannoin tv:ssä. Väärä aika kannessa. Biografiat ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 155 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy