Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Midnight in the Garden of Good and Evil

Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sa­van­nah, Geor­gia, vai­kut­taa vil­liltä pai­kal­ta.

Sa­van­nah, Geor­gia, vai­kut­taa vil­liltä pai­kal­ta. Clint Eas­twoo­din oh­jaus kui­ten­kin epäon­nis­tuu, on liian pitkä ja vaih­tuu ikävä kyllä oi­keus­sa­lid­raa­mak­si rei­lun tun­nin jäl­keen. Jos elo­ku­va kul­ki­si lop­puun vaik­ka­pa po­lii­si­tut­ki­muk­sen dra­ma­ti­soi­ma­na, oli­si väl­tet­ty yk­si tylsä oi­keu­denkäyn­ti.
Ke­vin Spa­ceyl­la ei ole tie­tys­tikään vai­keuk­sia näy­tellä ho­mo­sek­suel­lia. John Cu­sack on ai­ka vä­ritön. La­dy Chab­lis esittää it­seään.
Haus­ka käännös­vir­he: drag queen on li­vah­ta­nut rag quee­nik­si (rä­sy­ku­nin­ga­tar tms). Pe­rus­tuu John Be­rend­tin ro­maa­niin, jon­ka taus­tal­la ovat to­si­ta­pah­tu­mat.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri, musiikkipromo ja faktaruutuja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy