Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kavahda naapuriasi

Arlington Road 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ha ei saa ai­na palk­kaan­sa edes ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa.

Pa­ha ei saa ai­na palk­kaan­sa edes ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa. Tämän joh­dos­ta oli­si Ka­vah­da naa­pu­ria­si oli­si an­sain­nut lisätäh­den.
Yk­si teo­ria ny­ky­ter­ro­ris­min kei­noi­hin. Juon­ta ei kan­na­ta pal­jas­taa en­nak­koon. Lop­pu­rat­kai­sus­sa to­del­li­nen kis­kai­su.
E­lo­ku­va on ot­ta­nut Alan J. Pa­ku­lan hie­nos­ta Pa­ral­lax Viewstä vai­kut­tei­ta. Jeff Brid­ges hyvällä va­kio­suo­ri­tuk­sel­laan mu­ka­na sa­moin kuin Shaws­hank Re­demp­tio­nis­ta tut­tu Tim Rob­bins. Oh­jaa­jal­la on mu­siik­ki­vi­deo­taus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstra-painikkeen alta löytyy lyhyt dokumentti. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mark Pellington
Pääosissa: Jeff Bridges Tim Robbins
Tarina: Ehren Kruger
Kuvaus: Bobby Bukowski
Musiikki: Angelo Badalamenti

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy