Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kavahda naapuriasi

Arlington Road 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pa­ha ei saa ai­na palk­kaan­sa edes ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa.

Pa­ha ei saa ai­na palk­kaan­sa edes ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa. Tämän joh­dos­ta oli­si Ka­vah­da naa­pu­ria­si oli­si an­sain­nut lisätäh­den.
Yk­si teo­ria ny­ky­ter­ro­ris­min kei­noi­hin. Juon­ta ei kan­na­ta pal­jas­taa en­nak­koon. Lop­pu­rat­kai­sus­sa to­del­li­nen kis­kai­su.
E­lo­ku­va on ot­ta­nut Alan J. Pa­ku­lan hie­nos­ta Pa­ral­lax Viewstä vai­kut­tei­ta. Jeff Brid­ges hyvällä va­kio­suo­ri­tuk­sel­laan mu­ka­na sa­moin kuin Shaws­hank Re­demp­tio­nis­ta tut­tu Tim Rob­bins. Oh­jaa­jal­la on mu­siik­ki­vi­deo­taus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstra-painikkeen alta löytyy lyhyt dokumentti. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mark Pellington
Pääosissa: Jeff Bridges Tim Robbins
Tarina: Ehren Kruger
Kuvaus: Bobby Bukowski
Musiikki: Angelo Badalamenti

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy