Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Pink Panther

Vaaleanpunainen pantteri 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ny­kypäivän va­los­sa tun­tuu hie­man hu­vit­ta­val­ta, että Pe­ter Sel­ler­siä pi­det­tiin 1960-­lu­vul­la ykkös­luo­kan kar­va­rin­ta-p­lay­boy­na.

Ny­kypäivän va­los­sa tun­tuu hie­man hu­vit­ta­val­ta, että Pe­ter Sel­ler­siä pi­det­tiin 1960-lu­vul­la ykkös­luo­kan kar­va­rin­ta-p­lay­boy­na. Tar­kas­ta­ja Clou­seaun nyh­verö­tyy­li ei an­na siitä os­viit­taa. Pa­rem­pi näin päin, sillä elo­ku­va on kestä­nyt ai­kaa eri­no­mai­ses­ti. Haus­kat koh­tauk­set seu­raa­vat toi­siaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja uudelleen miksattu ääniraita. Hienoista pikselöintiä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, triviaraita ja traileri. Erillisellä bonuslevyllä: 10 + 10 + 10 + 11 min. dokumentit, 6 Barclay Bank- ja TWA-mainosta ja 4 min. dokumentti niiden teosta, kuvagalleria sekä kuusi animaatiota. Lisäksi 8 sivun triviavihko.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy