Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Olimme sotilaita

We Were Soldiers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wal­la­cel­ta su­jui pal­jon pa­rem­min brit­ti-im­pe­ria­lis­tien vas­tus­ta­mi­nen Bra­ve­hear­tis­sa.

Wal­la­cel­ta su­jui pal­jon pa­rem­min brit­ti-im­pe­ria­lis­tien vas­tus­ta­mi­nen Bra­ve­hear­tis­sa. Kun skot­ti ku­vaa brit­tien mant­te­lien­pe­rijöitä, ame­rik­ka­lai­sia Viet­na­mis­sa, kat­so­jan suu­hun jää pa­ha ma­ku. Aloi­tus toi­mii hy­vin: rans­ka­lai­set saa­vat kyy­tiä Dran­gin kuo­le­man­laak­sos­sa jo vuon­na 1954.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 26 min. dokumentti, 10 poistettua kohtausta kommentein, 12 min. ylijäämäotoksia, traileri ja 8 min. haastatteluja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy