Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Olimme sotilaita

We Were Soldiers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Wal­la­cel­ta su­jui pal­jon pa­rem­min brit­ti-im­pe­ria­lis­tien vas­tus­ta­mi­nen Bra­ve­hear­tis­sa.

Wal­la­cel­ta su­jui pal­jon pa­rem­min brit­ti-im­pe­ria­lis­tien vas­tus­ta­mi­nen Bra­ve­hear­tis­sa. Kun skot­ti ku­vaa brit­tien mant­te­lien­pe­rijöitä, ame­rik­ka­lai­sia Viet­na­mis­sa, kat­so­jan suu­hun jää pa­ha ma­ku. Aloi­tus toi­mii hy­vin: rans­ka­lai­set saa­vat kyy­tiä Dran­gin kuo­le­man­laak­sos­sa jo vuon­na 1954.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 26 min. dokumentti, 10 poistettua kohtausta kommentein, 12 min. ylijäämäotoksia, traileri ja 8 min. haastatteluja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy