Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

New Yorkin kuningas

King of New York 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

New Yor­kin nol­la­to­le­rans­siai­ko­ja edeltävään vai­hee­seen si­joit­tu­va vä­ki­val­tae­lo­ku­va huu­me­bis­nek­sen ku­nin­kaas­ta, jo­ka pa­nee tuu­le­maan he­ti van­ki­las­ta pääs­tyään.

New Yor­kin nol­la­to­le­rans­siai­ko­ja edeltävään vai­hee­seen si­joit­tu­va vä­ki­val­tae­lo­ku­va huu­me­bis­nek­sen ku­nin­kaas­ta (Ch­ris­top­her Wal­ken), jo­ka pa­nee tuu­le­maan he­ti van­ki­las­ta pääs­tyään. Hyvä kas­ti (Lau­ren­ce Fish­bur­ne, Da­vid Ca­ru­so, Wes­ley Sni­pes, Ste­ve Bus­ce­mi) ei au­ta. Mie­len­kiin­toi­sek­si tämä muut­tuu vas­ta lo­pus­sa, kun po­lii­sit as­tu­vat la­veal­ta tieltä.
Ei mikään ko­ko­ku­va ku­ten ta­ka­kan­si ker­too. Fer­ra­ran tuo­tok­sek­si laa­du­kas ku­va kär­sii alia­sing-väl­kynnästä, eivätkä pro­fii­lit piir­ry ko­vin tar­kas­ti. Te­ho­kas DS-rai­ta. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat ja trai­le­ri. Ta­ka­kan­nes­sa väärä ai­ka.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6416548819617

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy