Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Untouchables

Lahjomattomat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Brian De Pal­ma on­nis­tui li­ki mah­dot­to­mas­sa ja te­ki uu­sin­ta­ver­sion tästä ai­na­kin kes­ki-ikäis­ten ame­rik­ka­lais­ten muis­ta­mas­ta 1960-­lu­vun tv-­sar­jas­ta.

Oh­jaa­ja Brian De Pal­ma on­nis­tui li­ki mah­dot­to­mas­sa ja te­ki uu­sin­ta­ver­sion tästä ai­na­kin kes­ki-ikäis­ten ame­rik­ka­lais­ten muis­ta­mas­ta 1960-lu­vun tv-sar­jas­ta.
E­liot Ness (Ke­vin Cost­ner) metsästää Al Ca­po­nen (Ro­bert De Ni­ro) jouk­ko­ja gangs­te­rien omil­la säännöillä. Sean Con­ne­ryl­la hie­no si­vuo­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, jossa on tosin aika paljon tasovärinää. Ääniraita tukee hyvin kerrontaa. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy