Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arizona kyttä

Fixing the Shadow 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va toi­min­ta­ry­mis­te­ly moot­to­ri­pyörä­jen­giin so­lut­tau­tu­vas­ta po­lii­sis­ta, jon­ka epäit­sekäs ris­ki­not­to joh­taa 800 jen­giläi­sen pidä­tyk­seen.

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va toi­min­ta­ry­mis­te­ly moot­to­ri­pyörä­jen­giin so­lut­tau­tu­vas­ta po­lii­sis­ta (C­har­lie Sheen), jon­ka epäit­sekäs ris­ki­not­to joh­taa 800 jen­giläi­sen pidä­tyk­seen.
San­ka­rin lap­suu­den trau­mat vai­kut­ta­vat pääl­le­lii­ma­tuil­ta, sa­moin muu­ta­ma ark­ki­tyyp­pi­nen tem­paus. Ko­ko­nai­suu­te­na to­ki viih­dyttää.
S­heen on roo­lis­saan hyvä, mut­ta jää pö­ly­pil­veen Mic­hael Mad­se­nin jen­gi­po­mon kin­te­reillä. Tyttönä Lin­da Fio­ren­ti­no.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadultaan menettelevä levy, vaikkei formaattia kunnolla hyödynnäkään. Traileri ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy