Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hot Shots! 2 - kaikkien jatko-osien äiti

Hot Shots! 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­pa enemmän ga­gien tul­vaa kuin Hot Shot­sis­sa.

Jo­pa enemmän ga­gien tul­vaa kuin Hot Shot­sis­sa. Ir­vai­lee me­huk­kaas­ti kai­ken­maail­man mättöe­lo­ku­vien kus­tan­nuk­sel­la. Ykkös­koh­tee­na ovat Ram­bo-sar­jan jat­ko-o­sat. Mu­ka­na on jo­pa Ram­bon esi­mies Ric­hard Cren­na.
Hu­vit­ta­vin koh­taus nähdään, kun Mar­tin Sheen tu­lee vas­taan Il­mes­tys­kir­ja. Nyt -e­lo­ku­vas­ta tu­tul­la tyk­ki­ve­neellä ja moik­kaa poi­kaan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ykkösosaa hieman tarkempi kuva välillä, mutta toisaalta yksityiskohdat elävät enemmän. Tuhti DS-raita. Ekstroissa on ensimmäisen osan tapaan vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jim Abrahams
Pääosissa: Charlie Sheen
Tarina: Jim Abrahams Pat Proft
Kuvaus: John R. Leonetti
Musiikki: Basil Poledouris

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy