Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zombie Dawn of the Dead - Dario Argento European Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­maa eu­roop­pa­lais­ta ver­sio­ta pi­detään ylei­ses­ti dra­ma­tur­gi­ses­ti par­haa­na.

Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­maa eu­roop­pa­lais­ta ver­sio­ta pi­detään ylei­ses­ti dra­ma­tur­gi­ses­ti par­haa­na.
To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Geor­ge A. Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on sommiteltu 1.33:1 –suhteeseen. Letterboksattuun verrattuna kuva menettää molemmilta laidoiltaan, mutta antaa lisää informaatiota ylhäälle ja varsinkin alas. Kaiken lisäksi kuva on hieman tarkempi ja värit ovat luonnollisemmat. Jonkin verran aliasing-välkyntää autojen jäähdyttimissä. Goblin-yhtyeen musiikki on alkuperäistä soundtrackia verevämpää. Ekstroissa 63 min. dokumentti ja trailereita. Kuuluu osana Trilogy of the Dead -kansioon. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy