Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Matrix Revolutions

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mat­rix-t­ri­lo­gian päätöo­san DVD-­lai­tos sai ai­kaan hel­po­tuk­sen huo­kauk­sen, kos­ka se ei syyl­lis­ty­nyt edeltäjänsä syn­tei­hin.

Mat­rix-t­ri­lo­gian päätöo­san DVD-lai­tos sai ai­kaan hel­po­tuk­sen huo­kauk­sen, kos­ka se ei syyl­lis­ty­nyt edeltäjänsä syn­tei­hin. Terävä­piir­to­na kat­sot­tu­na olo ei ole yhtä ar­mol­li­nen.
Fi­lo­so­fi­set kes­kus­te­lut eivät to­sin hau­ko­ta ja toi­min­ta­kin py­syy koos­sa, mut­ta jo­ten­kin vä­ki­sinvään­ne­tyltä tämä­kin tun­tuu.
Vai­ku­tel­maa ko­ros­taa se, että an­teek­si ei voi enää an­taa senkään pe­rus­teel­la, et­tei näitä kat­so perä­perää. Nyt kat­soim­me ko­ko tri­lo­gian peräkkäi­sinä il­toi­na, jo­ten toi­min­nan jat­ku­mo oli sel­keää.
T­ri­lo­gia ei luo tar­peek­si vah­vaa mo­tii­via uh­raa­maan ai­kaan­sa koh­tuut­to­mia ru­pea­mia – toi­sin kuin esi­mer­kik­si Ta­ru sor­mus­ten her­ras­ta. Pal­jon kak­ko­so­san luo­mia keh­no­ja odo­tuk­sia pa­rem­min tämä kui­ten­kin päät­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita jo DVD:nä, mutta HD tuntuu jo liki virheettömältä. Kaikin puolin hieno audiovisuaalinen kokemus. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, tekijöiden oma triviaraita, veljesten johdanto, reilun tunnin dokumentit, traileri ja tv-mainoksia.. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107360EAN: 7321944809614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy