Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tin Cup

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

It­se­tu­hoi­sen yliy­rittä­mi­sen seu­rauk­se­na pik­ku­kau­pun­kiin golf-­ra­dan pitäjäk­si jämäh­ty­nyt Ke­vin Cost­ner osal­lis­tuu lä­hes kyl­miltään US Ope­niin voit­taak­seen Ren­ne Rus­son sydä­men ja lyödäk­seen tämän tun­teet­to­man las­kel­moi­val­le poi­kaystäväl­le luun kurk­kuun.

It­se­tu­hoi­sen yliy­rittä­mi­sen seu­rauk­se­na pik­ku­kau­pun­kiin golf-ra­dan pitäjäk­si jämäh­ty­nyt Ke­vin Cost­ner osal­lis­tuu lä­hes kyl­miltään US Ope­niin voit­taak­seen Ren­ne Rus­son sydä­men ja lyödäk­seen tämän tun­teet­to­man las­kel­moi­val­le poi­kaystäväl­le (Don John­son) luun kurk­kuun.
Lep­poi­saa ih­mis­suh­de-d­raa­maa huu­mo­ril­la höys­tet­tynä. Mu­ka­na me­nos­sa liu­ta oi­kei­ta golf-ih­mi­siä, pe­laa­jis­ta kom­men­taat­to­rei­hin. Cost­ner­kin kuu­lem­ma swin­gaa ja put­taa elo­ku­vas­sa it­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti vaatimaton levy, jonka kuvanlaatu on kaukana anamorfisesta eikä lisukkeinakaan ole kuin faktaruutuja. Ääniraita on kuitenkin miellyttävän pehmeä. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Ron Shelton
Pääosissa: Kevin Costner
Tarina: John Norville Ron Shelton
Kuvaus: Russell Boyd
Musiikki: William Ross

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy