Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Epäillyt

The Usual Suspects 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ka on Key­ser So­ze?

Ku­ka on Key­ser So­ze? Kult­ti­fil­mi il­man muu­ta. Ta­ran­ti­non pe­ril­li­siä ta­kau­tu­mil­laan ja hur­jil­la juo­nenkään­teillään.
Hyvä ryhmä koos­sa: mm. Ke­vin Spa­cey, Gab­riel Byr­ne ja Step­hen Bal­dwin. Spa­ceyn lä­pi­mur­to­roo­le­ja.
Kah­den Os­ca­rin voit­ta­ja, yk­si Spa­ceyl­le ja toi­nen kä­si­kir­joit­ta­ja Ch­ris­top­her Mc­Quar­riel­le. Mut­ta on­ko tämä liian näppärä, sot­keu­tuu­ko se omiin lan­koi­hin­sa?

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuva on onneksi anamorfinen. Super 35 oli hieman enemmän wide leffateatterissa (2.39:1). Väärä aika kannessa. Ekstroissa biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy