Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Epäillyt

The Usual Suspects 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ku­ka on Key­ser So­ze?

Ku­ka on Key­ser So­ze? Kult­ti­fil­mi il­man muu­ta. Ta­ran­ti­non pe­ril­li­siä ta­kau­tu­mil­laan ja hur­jil­la juo­nenkään­teillään.
Hyvä ryhmä koos­sa: mm. Ke­vin Spa­cey, Gab­riel Byr­ne ja Step­hen Bal­dwin. Spa­ceyn lä­pi­mur­to­roo­le­ja.
Kah­den Os­ca­rin voit­ta­ja, yk­si Spa­ceyl­le ja toi­nen kä­si­kir­joit­ta­ja Ch­ris­top­her Mc­Quar­riel­le. Mut­ta on­ko tämä liian näppärä, sot­keu­tuu­ko se omiin lan­koi­hin­sa?

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuva on onneksi anamorfinen. Super 35 oli hieman enemmän wide leffateatterissa (2.39:1). Väärä aika kannessa. Ekstroissa biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy