Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muuten, se viimeöinen

About Last Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­dward Zwic­kin esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-­lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä.

E­dward Zwic­kin (mm. In­to­hi­mon tuu­let ja Vii­mei­nen Sa­mu­rai) esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä. Roo­leis­sa De­mi Moo­re ja Rob Lo­ve koh­ti va­ka­vam­paa suh­det­ta pyr­ki­vinä ra­kas­ta­vai­si­na ja Ja­mes Be­lus­hi vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len pe­tol­li­suu­des­ta saar­naa­va­na nais­ten­mie­henä. Pai­koin räävä­sui­nen ja het­kittäin haus­ka elo­ku­va on kaik­ki­ne ko­ti­leik­kei­neen ja ta­va­no­mai­si­ne on­gel­mi­neen lo­pul­ta ai­van pas­se­li ih­mis­suh­ded­raa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko kuvan ja ääniraidan laatu. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0) ja filmografioita. Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kanssa. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93900EAN: 5051160156019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy