Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Once Upon a Time in China - Special Collector's Edition

Once Upon a Time in China 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

His­to­rial­li­sen tais­te­li­ja­hah­mon Wong Fei Hun­gin uu­sin­ta­kier­ros val­ko­kan­kaal­la.

His­to­rial­li­sen tais­te­li­ja­hah­mon Wong Fei Hun­gin (Jet Li) uu­sin­ta­kier­ros val­ko­kan­kaal­la. Mant­sut hal­lit­se­vat, suur­val­lat hios­ta­vat ja Kii­nan kan­sa kär­sii rap­peu­tu­neen kei­sa­ri­val­lan al­la. Juo­ni on­tuu ja hen­kilö­hah­mot ovat aluk­si pui­se­via, mut­ta tais­te­lut ku­va­taan eri­no­mai­ses­ti. Al­ku­kan­keu­den jäl­keen elo­ku­va pää­see muu­ten­kin vauh­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Restauroitu uusi masteri. Kuva on silti pehmeä ja rakeinen. 5.1:ksi ajettu ääniraita on normaalin kömpelöä Hongkong -tasoa. Satelliiteissa pauhaavat pääasiassa ukkonen ja sade. Kommenttiraita, biografiat, traileri, UK-promotraileri, haastatteluja ja tuotantokuvia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Tsui Hark
Pääosissa: Jet Li

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: MegastarKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Megastar) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy