Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(John Carpenterin) Paha kehä - They Live

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Car­pen­te­rin köm­pelös­ti oh­jaa­ma sci­fi-­kau­hui­lu vie­rai­den olen­to­jen so­lut­tau­tu­mi­ses­ta maa­han.

Car­pen­te­rin köm­pelös­ti oh­jaa­ma sci­fi-kau­hui­lu vie­rai­den olen­to­jen so­lut­tau­tu­mi­ses­ta maa­han. Kul­ku­ri luu­lee ole­van­sa ai­noa, jo­ka pys­tyy tun­nis­ta­maan vie­raat olen­not. Var­sin­kin pää­pa­rin kes­kinäi­nen tap­pe­lu on vas­ten­mie­li­nen. Lop­pu­ga­gi sentään nau­rat­taa. Pe­rus­tuu Ray Nel­so­nin no­vel­liin Eight O'C­lock in the Mor­ning.
Ku­va näyttää hie­man van­hah­ta­val­ta, ra­kei­sel­ta ja peh­meältä. Kes­ki­ta­son ää­ni­rai­ta ei juu­ri­kaan tun­ne ti­laa omak­seen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 8 min. do­ku­ment­ti ja kom­ment­ti­rai­ta.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.16*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy