Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saving Private Ryan

Pelastakaa sotamies Ryan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa.

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa. Eri­koi­nen dra­ma­tur­gia pu­ree. Suo­ra­vii­vai­ses­ti ete­nevässä elo­ku­vas­sa ei ole kuin yk­si juo­nenkään­ne. Kä­si­va­ra­ku­vaus­ta käy­tetään tai­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Jonkin verran rakeisuutta. Myös hieman rajattu kuva (1.85:1 teatterissa). Mutta ääniraita on upea. Vahvistin on syytä panne lujalle, kun muu perhe on poissa kotoa. Jos tätä vertaa jenkkien DTS-versioon, soundit ovat jopa jykevämmät ja ainakin raaemmat. DTS on paremmin tasapainossa. Kahdella levyllä. "Into the Beach" -dokumentti, kaksi traileria, tuotantotietoja ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Tom Hanks
Tarina: Robert Rodat
Kuvaus: Janusz Kaminski
Musiikki: John Williams

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 153 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy