Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

California Suite - viikonloppu Kaliforniassa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Neil Si­mo­nin näy­telmään pe­rus­tu­va ko­me­dia ra­ken­tuu ho­tel­lis­sa vie­rai­le­vien pa­rien ede­sot­ta­muk­sil­le.

Neil Si­mo­nin näy­telmään pe­rus­tu­va ko­me­dia ra­ken­tuu ho­tel­lis­sa vie­rai­le­vien pa­rien ede­sot­ta­muk­sil­le. Mic­hael Cai­ne ja Mag­gie Smith osal­lis­tu­vat Os­car-gaa­laan, Ja­ne Fon­da ta­paa ex-mie­hensä ja Wal­ter Matt­hau jää kiin­ni ilo­tytöstä. Us­kot­ta­via hen­kilö­hah­mo­ja, nau­tit­ta­vaa dia­lo­gia.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy