Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Panssarikenraali Patton - kahden levyn Special Edition

Patton 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614609354

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Myyt­ti sie­lun­vael­luk­seen us­ko­vas­ta ko­va­pin­tai­ses­ta jenk­ki­ken­raa­lis­ta saa eep­pi­siä ja spek­taak­ke­li­mai­sia muo­to­ja, mut­ta py­syy ta­sa­pai­nos­sa, kos­ka se las­ke­taan yk­silön har­teil­le — mitä nyt Karl Mal­den an­taa taus­ta­tu­kea.

Myyt­ti sie­lun­vael­luk­seen us­ko­vas­ta ko­va­pin­tai­ses­ta jenk­ki­ken­raa­lis­ta saa eep­pi­siä ja spek­taak­ke­li­mai­sia muo­to­ja, mut­ta py­syy ta­sa­pai­nos­sa, kos­ka se las­ke­taan yk­silön (Geor­ge C. Scott) har­teil­le — mitä nyt Karl Mal­den an­taa taus­ta­tu­kea.
Us­ko­ma­ton ajoi­tus: elo­ku­va teh­tiin hip­pi­vuo­te­na pa­him­man Viet­nam-vas­tus­tuk­sen ai­kaan. Sa­mal­la ta­ru kah­des­ta pri­ma­don­nas­ta. Mont­go­me­ry oli toi­nen, mut­ta vain Pat­ton myön­si el­keensä.
Suo­men synkkä men­nei­syys nä­kyy: kar­tal­la vain Suo­mi on ku­tis­tu­van Sak­san rin­nal­la sa­maa vä­riä. Es­pan­jan ar­mei­jal­ta lai­na­tut tan­kit eivät näytä au­tent­ti­sil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on hienoa aliasing-värinää, kuvakohinaa ja värit ovat haaleat, mutta ikäisekseen kuva näyttää hyvältä. Uusi ääniraita on hitusen kolkko. Nykymittapuun mukainen tilavaikutelma on kadoksissa. Kaksi levyä. Ekstroina 80 min. audioessee, 50 min. dokumentti, Jerry Goldsmithin musiikkiraita ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy