Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Raamattu: David

David 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

P­ro­feet­ta Sa­mue­lin en­nus­tus­ten mu­kaan Saul ja Da­vid voi­del­laan mo­lem­mat ku­nin­kaik­si.

Pro­feet­ta Sa­mue­lin en­nus­tus­ten mu­kaan Saul ja Da­vid voi­del­laan mo­lem­mat ku­nin­kaik­si. Pet­tu­ruus ja ah­neus joh­ta­vat ve­ritöi­hin sekä tais­te­lui­hin us­kon puo­les­ta. On­nis­tu­nut teos, osin hie­no­jen näyt­te­lijöi­densä (Jo­nat­han Pry­ce, Leo­nard Ni­moy, Nat­ha­niel Par­ker) an­sios­ta.
Ku­van­laa­tu on muu­ten kel­po ta­soa, mut­ta fil­mi on ai­ka ros­kai­nen. Ää­ni­rai­ta on te­le­vi­sio­sar­ja­mai­nen lytät­ty ste­reo. Ekst­ro­ja ei ole. Kan­si­leh­dessä pi­tuus on mer­kit­ty ylä­kant­tiin. (VA)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 176 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 7391970225085

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy