Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Disco Pigs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ir­lan­nin Fuc­king Åmål, jo­ka ei vain yritä las­kel­moi­dus­ti ol­la omi­tui­nen ol­lak­seen eri­koi­nen, vaan to­del­la on oman­laa­tui­sen­sa ta­paus.

Ir­lan­nin Fuc­king Åmål, jo­ka ei vain yritä las­kel­moi­dus­ti ol­la omi­tui­nen ol­lak­seen eri­koi­nen, vaan to­del­la on oman­laa­tui­sen­sa ta­paus. Ru­jo, mi­ni­ma­lis­ti­sen kau­nis ker­to­mus tytöstä ja po­jas­ta, joi­den vä­li­sen ikui­sen ystä­vyy­den mur­ro­sikä pistää ra­jul­le koe­tuk­sel­le. Ikä­suo­si­tus on 15, mut­ta voi­si vä­ki­val­lan ta­son huo­mioi­den ol­la ko­vem­pi­kin.
Kal­peah­ko, ver­rat­tain tark­ka ku­va, jos­sa ko­hi­naa ja ros­kaa esiin­tyy, mut­tei ylit­sepää­semättö­missä mää­rin. Ää­ni­rai­ta on soin­tu­van kylmä, mut­ta toi­mi­van ta­so­kas. Lo­pun ta­pah­tu­mat jäävät mie­leen myös hio­tun AV-to­teu­tuk­sen joh­dos­ta. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy