Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahuksenmoiset pirskeet - Special Edition

The Party 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 76960EAN: 6438044003857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

In­tia oli 1960-­lu­vun lo­pul­la muo­di­kas paik­ka, kun Eric Clap­ton ja Beat­les in­nos­tui­vat si­ta­rin soi­tos­ta ja gu­ru­jen ope­tuk­sis­ta.

In­tia oli 1960-lu­vun lo­pul­la muo­di­kas paik­ka, kun Eric Clap­ton ja Beat­les in­nos­tui­vat si­ta­rin soi­tos­ta ja gu­ru­jen ope­tuk­sis­ta. Mur­heenk­ryy­nimäi­nen näyt­te­lijä her­ra Baks­hi (Pe­ter Sel­lers) mo­kaa ku­vauk­set In­tias­sa ja ek­syy vää­riin juh­liin Hol­lywoo­dis­sa.
O­sa ga­geis­ta on oi­kein haus­ko­ja, mut­ta ko­ko­nais­vai­ku­tel­ma jää löysäk­si. Ny­ky­kat­san­nos­ta bri­tit pilk­kaa­vat in­tia­lai­sia. Ei oi­kein is­tu. Huo­maa Tar­zan-f­lo­pis­taan tu­tun Den­nis Mil­le­rin haus­ka roo­li b-luo­kan län­nen­san­ka­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kohinainen ja hieman labiili, mutta katsottava. Osa kohtauksista puolestaan piirtyy hyvin tarkasti. Uusi 5.1-miksaus on hillitty. Henry Mancinin musiikki on eräänlaista Beatles-pastissia ja Ilkamat-svengiä. Kahdella levyllä. Ekstroissa 24+16 min. dokumentit, kolme tekijäprofiilia (6+4+7 min.), 9 Sellersin haastattelupätkää, 3 mainosta, kuvagalleria ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy