Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tahraton mieli

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

K­las­si­sen sci­fi-­ta­ri­nan ta­paan yk­sin­ker­tai­sel­le aja­tuk­sel­le ra­ken­tu­va tee­ma: ku­ka­pa ei oli­si jos­kus miet­ti­nyt, jos­ko voi­si pyyh­kiä jon­kin ih­mi­sen täy­sin elämästään, aja­tuk­sis­taan ja en­nen kaik­kea muis­tois­taan.

K­las­si­sen sci­fi-ta­ri­nan ta­paan yk­sin­ker­tai­sel­le aja­tuk­sel­le ra­ken­tu­va tee­ma: ku­ka­pa ei oli­si jos­kus miet­ti­nyt, jos­ko voi­si pyyh­kiä jon­kin ih­mi­sen täy­sin elämästään, aja­tuk­sis­taan ja en­nen kaik­kea muis­tois­taan.
Int­ro­vert­ti Jim Car­rey ja ekst­ro­vert­ti Ka­te Wins­let yrittävät, mut­ta al­ka­vat pan­na vas­taan La­cu­na-yh­tiön ih­mi­sil­le me­nes­tyk­sekkääs­ti os­ta­mal­la ai­vo­vau­rio­hoi­dol­le.
Mie­len­kiin­toi­nen to­teu­tus, mut­ta lo­pul­ta kui­ten­kin vain terävä aja­tus­har­joi­tel­ma. Skit­sof­ree­ni­senä ku­vauk­se­na ai­ka pä­tevä, kuin psy­ke­dee­li­nen sar­ja­ku­va tai Phi­lip K. Dick­Dick -pas­tis­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 12 min. dokumentti, 16 min. keskustelua, kommenttiraita, 7 min. poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja Lacuna-mainos. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110029EAN: 5706550024286

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy