Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Teräskehä

Undisputed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mi­ke Ty­so­nin rais­kaus­jut­tua löysäs­ti lai­naa­va nyrk­kei­lye­lo­ku­va.

Mi­ke Ty­so­nin rais­kaus­jut­tua löysäs­ti lai­naa­va nyrk­kei­lye­lo­ku­va. Kym­me­nen vuot­ta van­ki­lan mes­ta­ri­na (Wes­ley Sni­pes) esiin­ty­nyt 86-ki­loi­nen jou­tuu tiuk­kaan tes­tiin, kun en­ti­nen ras­kaan sar­jan mes­ta­ri (Ving Rha­mes) saa­puu sa­maan siir­to­laan.
Huo­not ar­vos­te­lut tu­li­vat ai­hees­ta. Wal­ter Hil­lin vuo­den 1975 Hard Ti­mes oli pal­jon pa­rem­pi sa­mas­sa ai­he­pii­rissä, oli­han oh­jaa­ja sentään jo­pa us­kot­ta­va Sam Pec­kin­pa­hin työn jat­ka­ja. Huo­maa Pe­ter Falk ex-ma­fio­so­val­men­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, hieman rakeisuutta tunnelman vuoksi. Kaksi tukevasta tömähtävää ääniraitaa, mutta elokuvan tapaan hienosäätö jää vähäiseksi. Säädä 5.1-äänet valikosta, muuten päälle tulee DD2.0. Ekstroihin on tallennettu biografiat, 8 min. haastatteluja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy