Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Teräskehä

Undisputed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mi­ke Ty­so­nin rais­kaus­jut­tua löysäs­ti lai­naa­va nyrk­kei­lye­lo­ku­va.

Mi­ke Ty­so­nin rais­kaus­jut­tua löysäs­ti lai­naa­va nyrk­kei­lye­lo­ku­va. Kym­me­nen vuot­ta van­ki­lan mes­ta­ri­na (Wes­ley Sni­pes) esiin­ty­nyt 86-ki­loi­nen jou­tuu tiuk­kaan tes­tiin, kun en­ti­nen ras­kaan sar­jan mes­ta­ri (Ving Rha­mes) saa­puu sa­maan siir­to­laan.
Huo­not ar­vos­te­lut tu­li­vat ai­hees­ta. Wal­ter Hil­lin vuo­den 1975 Hard Ti­mes oli pal­jon pa­rem­pi sa­mas­sa ai­he­pii­rissä, oli­han oh­jaa­ja sentään jo­pa us­kot­ta­va Sam Pec­kin­pa­hin työn jat­ka­ja. Huo­maa Pe­ter Falk ex-ma­fio­so­val­men­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, hieman rakeisuutta tunnelman vuoksi. Kaksi tukevasta tömähtävää ääniraitaa, mutta elokuvan tapaan hienosäätö jää vähäiseksi. Säädä 5.1-äänet valikosta, muuten päälle tulee DD2.0. Ekstroihin on tallennettu biografiat, 8 min. haastatteluja ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy