Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuningas jolla ei ollut sydäntä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044037159

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­ma­lai­nen sa­tue­lo­ku­vak­las­sik­ko on jää­nyt kan­sa­kun­nan muis­tiin.

Suo­ma­lai­nen sa­tue­lo­ku­vak­las­sik­ko on jää­nyt kan­sa­kun­nan muis­tiin. Mi­ka Wal­ta­rin sa­tuun pe­rus­tu­va ta­ri­na ker­too on­nel­li­ses­ta ku­nin­kaas­ta, jo­ka koh­taa elämän kur­juu­den ja an­taa pois­taa sydä­mensä. Terävä prin­ses­sa saa apu­mie­hiä, jot­ka pyr­kivät pe­las­ta­maan val­ta­kun­nan prag­maat­ti­sel­ta, tun­teet­to­mal­ta koh­ta­lol­ta.
Hämmäs­tyttävän tark­ka, kau­nis ku­va pa­nee ny­kypäivän tuo­tan­not hä­peään. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy