Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuningas jolla ei ollut sydäntä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Suo­ma­lai­nen sa­tue­lo­ku­vak­las­sik­ko on jää­nyt kan­sa­kun­nan muis­tiin.

Suo­ma­lai­nen sa­tue­lo­ku­vak­las­sik­ko on jää­nyt kan­sa­kun­nan muis­tiin. Mi­ka Wal­ta­rin sa­tuun pe­rus­tu­va ta­ri­na ker­too on­nel­li­ses­ta ku­nin­kaas­ta, jo­ka koh­taa elämän kur­juu­den ja an­taa pois­taa sydä­mensä. Terävä prin­ses­sa saa apu­mie­hiä, jot­ka pyr­kivät pe­las­ta­maan val­ta­kun­nan prag­maat­ti­sel­ta, tun­teet­to­mal­ta koh­ta­lol­ta.
Hämmäs­tyttävän tark­ka, kau­nis ku­va pa­nee ny­kypäivän tuo­tan­not hä­peään. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044037159

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy