Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matrix Revolutions

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107360EAN: 7321944332099

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hel­po­tuk­sen huo­kaus: tri­lo­gian kol­mas osa ei syyl­lis­ty edeltäjänsä on­gel­miin.

Hel­po­tuk­sen huo­kaus: tri­lo­gian kol­mas osa ei syyl­lis­ty edeltäjänsä on­gel­miin. Fi­lo­so­fi­set kes­kus­te­lut eivät hau­ko­ta ja toi­min­ta­kin py­syy koos­sa.
On­gel­ma­na on oi­keas­taan vain se, että elo­ku­vat pitäi­si kat­soa li­ki perä­perää, jot­ta py­syi­si kär­ryillä juo­nen­ku­lun hie­nouk­sis­ta. Tämä ai­heut­taa ajankäytännöl­li­siä on­gel­mia.
T­ri­lo­gia ei luo tar­peek­si vah­vaa mo­tii­via uh­raa­maan ai­kaan­sa koh­tuut­to­mia ru­pea­mia – toi­sin kuin esi­mer­kik­si Ta­ru sor­mus­ten her­ras­ta. Pal­jon kak­ko­so­san luo­mia keh­no­ja odo­tuk­sia pa­rem­min tämä kui­ten­kin päät­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Jaksaa edelleen koetella audiovisuaalisen luovuuden rajoja, ainakin sitä, mitä 5.1-raidasta yleensä irtoaa. Kumma kuitenkin, ettei mukana ole yhtä raitaa enemmän. Kahdella levyllä: ekstroihin on tallennettu 27+16+12+9+7+8 min. dokumentit tekstitettynä suomeksi, ratkaisukohtauksen anatomian esittelyä eri työvaiheissa ja kolmen Matrix-osan sekä animaation trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy