Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The End of Violence – väkivallan loppu

The End of Violence 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100915EAN: 6415018613984

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wim Wen­der­sin epäon­nis­tu­nut tul­kin­ta val­von­tayh­teis­kun­nas­ta, jos­sa sat­tu­ma al­kaa kir­joit­taa uu­del­leen elo­ku­va­tuot­ta­ja Mi­ke Ma­xin tu­le­vai­suut­ta.

Wim Wen­der­sin epäon­nis­tu­nut tul­kin­ta val­von­tayh­teis­kun­nas­ta, jos­sa sat­tu­ma al­kaa kir­joit­taa uu­del­leen elo­ku­va­tuot­ta­ja Mi­ke Ma­xin (Bill Pull­man) tu­le­vai­suut­ta. Vä­ki­val­lan en­nal­taehkäi­se­mi­seen et­sitään rat­kai­sua pe­lot­ta­vil­la kei­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on rakeinen ja epätarkka, ääniraita tylsä stereo. Ekstroja ei ole.(VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy