Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Safe

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.03*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­lian­ne Moo­re ha­vait­see ole­van­sa va­ka­vas­ti al­ler­gi­nen ta­val­li­sil­le ko­ti­ta­lous­ke­mi­kaa­leil­le.

Ju­lian­ne Moo­re ha­vait­see ole­van­sa va­ka­vas­ti al­ler­gi­nen ta­val­li­sil­le ko­ti­ta­lous­ke­mi­kaa­leil­le. Tril­le­rik­si väi­tet­ty, mut­ta en­nem­min­kin sai­ras­ker­to­muk­sen muo­toon ra­ken­net­tu pitkä­piimäi­nen draa­ma.
Ku­va on kal­vo­mai­sen peh­meä, jo­pa siinä mää­rin että te­ki­si mie­li hei­tellä pop­cor­nia pro­jek­to­ri­huo­neen ik­ku­naan. Liik­keet ku­vas­sa ny­kivät ajoit­tain to­del­la tö­kerös­ti. Ää­ni­rai­ta on kar­kean me­tal­li­nen ja ko­hi­nai­nen. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy