Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Last Action Hero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä.

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä. Näi­den elo­ku­vien yleisö on kui­ten­kin ai­ka to­tis­ta po­ruk­kaa, eikä tämä me­ta­ta­sol­la vai­kut­ta­va elo­ku­va saa­nut juu­ri lim­boa pa­rem­paa ar­vo­sa­naa.
Ei ai­van niin pa­ha. It­sei­ro­nia on vä­lillä toi­mi­vaa. On ki­va kat­soa iso-Ars­kaa heittämässä Ham­le­tia. Vi­deo­kau­pas­sa sel­viää, että kään­teis­to­del­li­suu­des­sa T2:n pääo­sas­sa on­kin Syl Stal­lo­ne. Ca­meo-roo­le­ja on val­tai­sas­ti, sa­moin viit­tauk­sia mui­hin elo­ku­viin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa Behind the Scenes (6 min), trailer, biografiat ja AC/DC:n aika vetävä musiikkivideo ”Big Gun”, jossa iso-Arska jatkaa pilaa itsestään. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy