Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Last Action Hero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä.

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä. Näi­den elo­ku­vien yleisö on kui­ten­kin ai­ka to­tis­ta po­ruk­kaa, eikä tämä me­ta­ta­sol­la vai­kut­ta­va elo­ku­va saa­nut juu­ri lim­boa pa­rem­paa ar­vo­sa­naa.
Ei ai­van niin pa­ha. It­sei­ro­nia on vä­lillä toi­mi­vaa. On ki­va kat­soa iso-Ars­kaa heittämässä Ham­le­tia. Vi­deo­kau­pas­sa sel­viää, että kään­teis­to­del­li­suu­des­sa T2:n pääo­sas­sa on­kin Syl Stal­lo­ne. Ca­meo-roo­le­ja on val­tai­sas­ti, sa­moin viit­tauk­sia mui­hin elo­ku­viin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa Behind the Scenes (6 min), trailer, biografiat ja AC/DC:n aika vetävä musiikkivideo ”Big Gun”, jossa iso-Arska jatkaa pilaa itsestään. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy