Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ms. 45

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mykkä hii­ru­lai­nen rais­ka­taan kah­des­ti sa­man il­lan ai­ka­na.

Mykkä hii­ru­lai­nen rais­ka­taan kah­des­ti sa­man il­lan ai­ka­na. Zoe Ta­mer­li­sin esittämä pää­hen­kilö muut­tuu kos­ta­jak­si New Yor­kin ka­duil­la.
Jos jos­tain elo­ku­vas­ta tu­lee mie­leen kuu­lui­sa Hel­sin­gin am­pu­ma­ra­ta­ta­paus, niin tästä. Hy­vin ylei­ses­ti ar­vioi­tu oh­jaa­ja Abel Fer­ra­ran par­haak­si elo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Rated-versio. On leikattu 15 sekuntia raiskaus- ja ampumiskohtausta, mutta tarkalleen mistä ja mitä, sitä on aika vaikea hahmottaa. R1-versio. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Abel Ferrara
Pääosissa: Zoe Tamerlis
Tarina: Nicholas St. John
Kuvaus: James Lemmo
Musiikki: Joe Delia

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy