Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Minun Afrikkani - Collector's Edition

Out of Africa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 154 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 93366  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu rak­kaus­ta­ri­na.

Tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu rak­kaus­ta­ri­na. Pe­rus­tuu kir­jai­li­ja Ka­ren Bli­xe­nin (Me­ryl St­ree­pin) ja brit­tiläi­sen metsästäjän Finch Hat­to­nin (Ro­bert Red­ford) muis­tel­miin. St­reep ja hä­neen tip­pu­rin tar­tut­ta­vaa avio­miestään esittävä Klaus Ma­ria Bran­dauer pistävät pa­ras­taan, kun Red­ford tyy­tyy yli­mal­kai­ses­ti luo­maan pe­rus­ra­kas­ta­jan pro­to­tyy­pin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta ääniraita jää hieman vajavaiseksi. Ekstroissa mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita, faktaruutuja, traileri, webbilinkkejä ja biografiat. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy