Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Disaster Artist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Hu­vit­ta­van huo­no on oma vah­va gen­rensä, jo­hon kuu­luu pait­si le­gen­dan kul­taa­ma ”P­lan 9 from Ou­ter Spa­ce” myös useam­pi hil­peän unoh­det­ta­va vi­deo­viih­dy­ke, joi­den täh­distä tun­ne­tuim­mat ovat enintään Ste­ven Se­ga­lin ta­soa.

Hu­vit­ta­van huo­no on oma vah­va gen­rensä, jo­hon kuu­luu pait­si le­gen­dan kul­taa­ma ”P­lan 9 from Ou­ter Spa­ce” myös useam­pi hil­peän unoh­det­ta­va vi­deo­viih­dy­ke, joi­den täh­distä tun­ne­tuim­mat ovat enintään Ste­ven Se­ga­lin ta­soa. Va­ka­vail­mei­nen ko­me­dia täl­lai­sen huo­non elo­ku­van syn­nystä kuu­los­taa lu­paa­val­ta, var­sin­kin jos taus­tal­la on kum­mal­li­nen to­si­ta­ri­na. Täl­le tiel­le läh­tee nyt kä­sillä ole­va elo­ku­va.
Tässä lop­pu­tu­los on kieltämättä koo­mi­nen, ja epäi­lemättä lef­fa­bis­nek­sen sisä­pii­rissä tästä löy­tyy muu­ta­ma si­vet­ti-kis­san is­tut­ta­ma to­tuu­den sie­men, mut­ta elo­ku­va­na tämä on pe­rin omi­tui­nen ko­ke­mus. Hi­das­ve­toi­nen ta­ri­na on omin­ta­kei­nen ja vas­ta­kar­vai­sel­la ta­val­la jo­pa us­kot­ta­va, mut­ta vyyh­ti jättää jäl­keensä vain yh­den aja­tuk­sen: mik­si tämä kan­nat­ti ker­toa? Elo­ku­va muut­tuu tässä ai­heek­seen, sa­mais­tuu lu­ke­mat­to­miin huo­noi­hin elo­ku­viin, joi­hin ei ole us­ko­nut kuin nii­den oh­jaa­ja, tuot­ta­ja, sä­veltäjä, leik­kaa­ja ja pääo­san näyt­te­lijä — kaik­ki yh­dessä ja sa­mas­sa ruu­miis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva näyttää retrosti kalpealta, mutta läpeensä vakaalta. Vanuttunut ääniraita toistaa pääosansa dialogin rasittavasti, mikä lienee tarkoituskin. Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, making of ja kaksi koostetta. (IJ)
22/08/2018

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112743420

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy