Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kasvattitytön tarina

Mansfield Park 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ja­ne Aus­te­nin tuh­ki­mo­ta­ri­na köyhästä tytöstä, jo­ka ote­taan rik­kai­den su­ku­lais­ten sii­pien suo­jaan.

Ja­ne Aus­te­nin tuh­ki­mo­ta­ri­na köyhästä tytöstä, jo­ka ote­taan rik­kai­den su­ku­lais­ten sii­pien suo­jaan. Tak­ka­tul­ta­kaan ei sy­ty­tetä huo­nee­seen, mut­ta on­nek­si on shaa­le­ja.
Aus­te­nin ro­maa­nit pyö­rivät tyttö­jen nait­ta­mi­sen ympä­rillä, mikä al­kaa elo­ku­vien ai­he­pii­rinä puu­dut­taa.
Oh­jaa­jal­ta (mm. Ang Lee on­nis­tui) vaa­di­taan nä­ke­myk­sel­listä otet­ta, jot­ta näistä ai­nek­sis­ta saa ai­kaan tuo­ret­ta seu­rat­ta­vaa. Ro­ze­ma ei on­nis­tu vi­ri­tyk­sissään.

Kuva, ääni & ekstrat

Värit ovat latteat. 5.1-äänen kapasiteetti jätetään tyystin hyödyntämättä. Tekstityksestä puuttuvat öökköset. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy