Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barbarella – Queen of the Galaxy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Rans­ka­lai­sen Jean-C­lau­de Fo­res­tin Bar­ba­rel­la-­sar­ja­ku­va is­key­tyi best­sel­le­rik­si ja ai­heut­ti kult­tuu­ri­sen­saa­tion ko­ti­maas­saan.

Rans­ka­lai­sen Jean-C­lau­de Fo­res­tin Bar­ba­rel­la-sar­ja­ku­va is­key­tyi best­sel­le­rik­si ja ai­heut­ti kult­tuu­ri­sen­saa­tion ko­ti­maas­saan. Rans­kan kie­lia­lueel­la­han sar­ja­ku­vat ja elo­ku­vat ovat tai­det­ta, mu­ki­se­mat­ta.
Bar­ba­rel­la oli en­simmäi­nen nk. ai­kuis­ten sar­ja­ku­va, ja Va­di­min fil­ma­ti­soin­ti on yk­si on­nis­tu­neim­mis­ta sar­ja­ku­van siir­rois­ta kan­kaal­le. Hol­lywood us­kal­tau­tui näyttämään alas­to­man Ja­ne Fon­dan, mut­ta si­su ei riittä­nyt sar­ja­ku­van kuu­lui­saan koh­tauk­seen, jos­sa Bar­ba­rel­la viet­te­li en­ke­li Py­ga­rin suu­del­mal­la.
Mai­nio­ta camp­huu­mo­ria. Blowu­pin Da­vid Hem­ming­sillä on mu­ka­van päätön roo­li. Juu­ri Brian Jo­ne­sin Keef Ric­hard­siin vaih­ta­neel­la Ani­ta Pal­len­ber­gillä on mo­ni­mut­kai­set vuo­ro­sa­nat: "P­ret­ty pret­ty".

Kuva, ääni & ekstrat

Ilmestyi parisen vuotta aiemmin kuin Suomi-versio. Noin 40 min kohdalla aikamoista kuvakohinaa. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.38*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy